Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Výbor ťuťu ňuňu cecíků / Itty Bitty Titty Committee (2007) = CSFD 59% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Výbor ťuťu ňuňu cecíků / Itty Bitty Titty Committee (2007) = CSFD 59% Názov:Výbor ťuťu ňuňu cecíků / Itty Bitty Titty Committee (2007) = CSFD 59% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:700.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-20 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 08


    Quote:
    audio=english


       
    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/235320-vybor-tutu-nunu-ceciku/prehled/


    Quote:
    Anna naříká na svůj život. Její přítelkyně ji dala kopačky, nedostala se na vysokou a ve světě podprsenek o velikosti C nosí Áčka. Nechala práce a potkala Sadie, sexy lídryni radikální punkové feministické skupiny, která si říká CIA (Clits in Action – kliťáky v akci) . Anna vstoupí do tohoto tajemného světa ničícího falocentrické a misogynské představy a pustí se do své první radikální mise. Poprvé v životě se cítí plná života, protože se stane terčem Sadieina koketování. Když se CIA dozví, že všechny jejich činy byly kooptovány nebo náhle zrušeny, rozpustí svoji skupinu. Může Anna znovu získat přátelství a vzkřísit CIA pomocí geniálního nápadu? Další úžasný film režisérky filmu Ale já jsem roztleskávačka.


    Quote:
    "Pročetla jsem lesbickou příručku od začátku do konce a nepíše se tam nic o tom, že se nemůžeš namalovat." Je obrovská škoda, že hodně lidí tenhle film spíše *censored*e, než aby jim něco řekl. Ale nebude to jeho vina. Punk rock!


    Quote:
    a hot chick flick
    A tour de force for Jamie Babbit. This film is socially relevant and fun at the same time. It's about a young woman's journey and discovery of herself, not her sexually. That just is…and it's OK with everyone. How refreshing a lesbian film where it is OK to be a lesbian. Maybe they should have named it But I'm a Lesbian. The film is really sexy, with an amazing cool sound track of now singers: le tigre and peaches are way cool and really add a lot to this film. It's pretty much a all woman cast with lots of the "popular" girls in it. Carly and Leslie make me laugh. These chicks really know how to rock. The girls who play Ana and Sadie (the leads) are so pretty and incredible talented. The best part of the film is the whole thing. I think it's Babbitt best work yet. It should be on the best list of lesbian films ever made.









    Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.34.53
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.394 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:56
    sql

    TOPlist